Onder een vergrootglas bij PSV: Ik word nu beoordeeld op andere dingen

Onder een vergrootglas bij PSV: "Ik word nu beoordeeld op andere dingen"

20-09-2017 09:00
11

De KNVB Beker wordt ook dit seizoen uiterst serieus genomen door PSV. Aanvoerder Marco van Ginkel wil niet zien dat zijn ploeg er te makkelijk over denkt. Donderdag is SDC Putten de tegenstander.

"Natuurlijk valt er genoeg te winnen", zegt hij in het Eindhovens Dagblad. "Ons doel is om verder te komen in het bekertoernooi dan de afgelopen seizoenen en dan maakt het niet of je tegen een prof- of amateurploeg speelt. Wij willen winnen, een lekkere wedstrijd neerzetten en de nodige goals gaan maken. In die volgorde. Dat moet leven in de groep. Als wij ons ding doen, mag en zal dat normaal gesproken geen probleem zijn."

PSV maakte afgelopen zondag een goede beurt tegen Feyenoord (1-0), maar toch liggen de Eindhovenaren nog onder een vergootglas. Van Ginkel: "Ik denk dat we qua punten geen slechte start hebben gemaakt, maar in Heerenveen viel er op ons allemaal wel het nodige aan te merken. En ook op mezelf, maar zondag ging het weer de goede kant op. Ik word nu beoordeeld op andere dingen en heb wat minder diepgang in mijn spel."