Keeper Jeroen Zoet redde PSV in de topper tegen Feyenoord en voorkwam een nieuwe tik.
Volledig scherm
Keeper Jeroen Zoet redde PSV in de topper tegen Feyenoord en voorkwam een nieuwe tik. © ANP

Zoet is goud waard voor ingedut PSV

Het verval van PSV was in de topper tegen Feyenoord enorm, maar brak de ploeg in punten niet op. De Rotterdammers lieten de kansen liggen én PSV had Jeroen Zoet, die een uitstekende indruk maakte. 

  1. Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam
    PREMIUM

    Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam

    Mohamed Nassoh kan PSV na dit seizoen verlaten, omdat hij transfervrij is. Bekend is dat de club hem een aanbod tot contractverlenging heeft gedaan, maar die bieding was voor hem en zijn management nog niet overtuigend genoeg. Nassoh hoopt volgens een bron in zijn familie nog dat PSV hem een betere aanbieding doet, want andere clubs willen op dit moment ook met hem in zee en hebben prima voorstellen voorgelegd.
    Eindhoven
  2. Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommissaris Van der Wallen en rvc-lid Wolf
    PREMIUM

    Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommis­sa­ris Van der Wallen en rvc-lid Wolf

    PSV maakte maandag twee belangrijke herbenoemingen bekend. Bij de club blijven Robert van der Wallen (voorzitter van de raad van commissarissen) en Ingrid Wolf vier jaar langer aan als toezichthouder. Waarom is dat zo belangrijk? Van der Wallen (57) geldt achter de schermen als zeer invloedrijk en mag zeker beschouwd worden als een van de huidige succesfactoren van PSV. Sinds 2021 kreeg hij meer invloed bij de club.
    Eindhoven