Home Nieuws ‘Niemand heeft het over de slechte helft van Feyenoord’

‘Niemand heeft het over de slechte helft van Feyenoord’

51
0

Feyenoord werd na de uitstekende tweede helft tegen PSV bewierookt om het goede spel. Diverse media en analisten prezen het tiental van de Rotterdammers en trokken de conclusie dat Feyenoord ‘verder’ is dan PSV.

Het programma Natafelen van Kees Jansma liet ook een tegengeluid horen. PSV watcher Maarten Wijffels van AD Sportwereld maakte de kanttekening dat niemand het in de analyse over de hele slechte eerste helft van Feyenoord heeft.

Wijffels verbaasde zich over het zwakke spel van de Rotterdammers nadat ze wederom na enkele minuten op een 1-0 achterstand kwamen in een topwedstrijd. ‘Niemand heeft het over de slechte eerste helft van Feyenoord. Voor de tweede keer in een week stond Feyenoord al na 2 minuten op achterstand. Feyenoord kreeg in de eerste helft maar liefst dertien doelpogingen tegen en mocht blij zijn dat het überhaupt nog een wedstrijd was na rust’, constateerde Wijffels. ‘PSV had met 4 of 5-1 kunnen gaan rusten’, zag Wijffels.

Feyenoord watcher Martijn Krabbendam gaf als verweer dat Feyenoord de mentaliteit toonde door veerkrachtig te zijn en terug in de wedstrijd te komen. Zijn verweer werd meteen weersproken met de vraagstelling waarom het Feyenoord niet vanaf de eerste minuut lukt om mentaliteit te tonen.