Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV over wachtrijen: verandering in aanbieden passen onderschat

19 september 2017 09:31 - PSV.nl

PSV heeft geconstateerd dat supporters voorafgaand aan het duel tegen Feyenoord hinder hebben ondervonden van lange wachtrijen voor het Philips Stadion. De club ziet dat het controlesysteem door verandering in scanwijze nog niet naar behoren werkt. Storingen zijn er afgelopen zondag niet vastgesteld.

Uit gegevens van PSV en de fabrikant blijkt dat de doorloopsnelheid van de nieuwe toegangspoorten, bij correct gebruik, niet afwijkt van de oude. Uit diezelfde gegevens blijkt wel dat verschillende Seizoen Club Cards een foutmelding geven bij een scan. Dat heeft te maken met het feit dat de pas anders moet worden aangeboden dan de afgelopen jaren het geval was. Om binnen te komen moet men sinds dit seizoen, evenals bij een pintransactie zonder pincode in de winkel, de pas korte tijd tegen of voor de scanner houden. Als dit niet gebeurt, geeft de kaart een foutmelding. Hierdoor ontstaat vertraging bij de poorten, met als bijkomend gevolg langere wachtrijen dan voorheen.

PSV onderkent dat het de veranderingen in het aanbieden van de passen heeft onderschat. Om beterschap te bereiken zet PSV tijdens wedstrijden meer servicemedewerkers in om mensen te assisteren hun pas op de juiste wijze aan te bieden. Dat is door de pas enkele seconden voor of tegen de scanner te houden.

Meer op PSV.nl




Tags

wachtrijen foutmelding scanner afwijkt beterschap bijkomend cards controlesysteem doorloopsnelheid fabrikant feyenoord onderkent ondervonden pincode pintransactie scan scanwijze seconden servicemedewerkers storingen toegangspoorten vertraging winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje