Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV-directielid Peter Fossen benoemd in RvC van Eredivisie CV

18 september 2017 20:09 - PSV.nl

PSV-directielid Peter Fossen (55) treedt per direct toe tot de Raad van Commissarissen van de Eredivisie CV. Die vennootschap behartigt de belangen van de achttien clubs uit de hoogste klasse van het betaald voetbal. Fossen kreeg het vertrouwen van alle eredivisieclubs.

Tot het najaar van 2016 was algemeen directeur Toon Gerbrands naast zijn werk bij PSV actief in de RvC van de Eredivisie. Fossen neemt de zetel van Eric Gudde in, die vertrok bij de Eredivisie CV vanwege zijn aanstelling bij de KNVB. Naast Fossen zit ook AZ-directeur Robert Eenhoorn in de Raad. “Ik ben verguld met de unanieme steun van mijn collega’s van alle clubs en heb er zin in om er samen met de clubs, RvC en directie van de Eredivisie een succes van te maken”, laat Fossen in een reactie weten. Fossen zal de werkzaamheden voor de Eredivisie CV combineren met zijn functie bij PSV.

Meer op PSV.nl




Tags

fossen eredivisie rvc directielid behartigt eenhoorn gerbrands gudde knvb najaar unanieme vennootschap verguld zetel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje