Brands: 'Meer dan 15 miljoen geboden, maar hebben transfer af laten ketsen'

Brands: 'Meer dan 15 miljoen geboden, maar hebben transfer af laten ketsen'

18-09-2017 19:18
26

PSV heeft nog steeds de wens om een linksback aan de selectie toe te voegen. Technisch manager Marcel Brands zegt dat maandag bij PSV TV. De technische man van de Eindhovenaren laat echter weten dat de club afhankelijk is van een aantal factoren.

"Dat is afhankelijk van hoe een eerste seizoenshelft verloopt. Loop je tegen blessures aan? Vertrekt er nog iemand in de winterstop? De wens van een linksback blijft sowieso. In dat opzicht zullen we alert blijven. Dan weet je meer dan je nu weet. Het is een lastige afweging", aldus Brands.

Wedden

Meer odds

Brands geeft aan dat PSV er vorige winterstop bewust voor gekozen heeft om de transfer van Davy Pröpper naar Zenit Sint-Petersburg niet door te laten gaan. Dat had te maken met de titelambities van de Eindhovenaren. "Vorig seizoen hadden we in de winterstop het gevoel dat we zeker kampioen nog konden worden worden. Daarom hebben we zijn transfer af laten ketsen, ondanks dat er een bedrag van meer dan vijftien miljoen euro geboden werd."

"Uiteindelijk is het niet gelukt (om kampioen te worden, red.). Deze zomer kwam er alsnog een transfer van Davy. Dat hadden we niet gepland, maar door het mislopen van Europees voetbal was zijn transfer noodzakelijk", aldus Brands.