Home Nieuws Gebroeders van de Kerkhof: ‘Het leek wel alsof wij met negen man...

Gebroeders van de Kerkhof: ‘Het leek wel alsof wij met negen man speelden’

22
0

Willy en René van de Kerkhof zagen zondag een abominabel slecht PSV en zien de winst meer als geluk dan wijsheid. ‘Het leek wel alsof wij met negen man speelden’, zeggen ze.

“De tweede helft zakte PSV als een kaartenhuis in elkaar”, legt René uit. “De eerste helft was prima. Maar die tweede helft, daar moet toch iets aan gedaan worden. Onbegrijpelijk dat ze zo in elkaar zakken.”
Daar sluit Willy van de Kerkhof zich volledig bij aan. “Inderdaad. Een geweldige eerste helft, al zie je dan toch dat er verbloemd wordt wat voor een slechte achterhoede wij hebben”, zegt Willy. “Maar in de tweede helft leek het wel alsof wij met negen man speelden. PSV was helemaal niet bij macht om Feyenoord druk op te leggen. We hebben geluk gehad dat Jeroen Zoet geweldig stond te keepen.”

“Luuk ligt er waarschijnlijk een paar weken uit en dat is natuurlijk ontzettend vervelend”, zegt René van de Kerkhof. “Er ligt een zware wedstrijd te wachten tegen FC Utrecht. Dan moet het toch gebeuren en dan missen we Luuk.”


Vorig artikelKneuzingen aan ribben en in long- en hartstreek voor De Jong
Volgend artikelMedia eensgezind: PSV heeft nog veel werk te verrichten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in