Bergwijn: 'Dat wist ik, ik hoorde de Feyenoord-fans al wel juichen'

Bergwijn: 'Dat wist ik, ik hoorde de Feyenoord-fans al wel juichen'

18-09-2017 11:06
49

Steven Bergwijn wist al voor de start van PSV - Feyenoord dat de Eindhovenaren goede zaken konden doen bij een zege. Aan de reactie van het publiek had hij meegekregen dat Ajax punten had gemorst.

"Ja dat wist ik, ik hoorde de supporters van Feyenoord al wel juichen. Dus ik dacht: er is óf gescoord óf ze hebben punten verloren. Blijkbaar was het een gelijkspel", aldus Bergwijn tegen Voetbal Inside. Door de resultaten van deze week is PSV ineens weer medekoploper. "Het is een mooi weekend al met al."

Wedden

Meer odds

Het duel met Feyenoord was hard en had wat weg van een Engelse strijd. "Er waren een paar harde tackles van beide kanten, dat hoort erbij", vervolgt Bergwijn, die erkent dat PSV feller was dan vorige week tegen sc Heerenveen. "We hadden dat afgesproken, we hadden vooral ook wat goed te maken. Voor je eigen publiek moet je het laten zien. (...) Het zijn lekkere wedstrijden, dit zijn de wedstrijden waar je het voor doet en waar je van droomt."

Bergwijn maakte overigens niet de negentig minuten vol. Hij had al geel en zat af en toe tegen zijn tweede gele kaart aan. "Ik had me wel weten in te houden. Maar ik snap het wel", besluit hij over zijn wissel.