Home Nieuws Jan Poortvliet ergert zich aan PSV en Cocu

Jan Poortvliet ergert zich aan PSV en Cocu

38
0

In gesprek met PSV Inside analyseert Jan Poortvliet vol ongeloof de tweeledige wedstrijd van PSV tegen Feyenoord. Net als ieder ander was de oud international verbaasd over wat de ploeg van Cocu de supporters voorschotelde na rust.

De eerste helft was goed, PSV zat vol power en vol geloof en het was ook nog eens leuk om te zien. Maar dan komt de 2 de helft. De ploeg was totaal niet herkenbaar tegen 10 man. Het elftal was gewoon angstig en bang. Er was geen plan en geen idee’, is Poortvliet kritisch op Philip Cocu.

Poortvliet prijst Zoet maar heeft daarbij geen goed woord over voor de technische staf. ‘Dank zij je keeper win je deze wedstrijd. ‘Feyenoord was rijp voor de slacht, de supporters waren positief maar dat was op het einde volledig weg. Je speelt tegen 10 man en die kun je op een hoopje spelen maar je doet het niet. Voor mij gaat het daar fout; vermaak je supporters en win met 4 of 5-0! Maar nee, Cocu zet er gewoon een middenvelder neer, die gewoon goed is hoor en haalt Bergwijn eraf. Dat getuigt van geen visie en geen idee hebben. Het is gewoon angst en met angst kom je niet verder. We houden van voetbal dus speel dan ook voetbal’, besluit Poortvliet in gesprek met PSV Inside.


Vorig artikelTelesport: Credits voor Jeroen Zoet
Volgend artikelNOS journalist Joost Vullings: ‘De NOS is geen Ajax bolwerk’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in