Van Hanegem: "Ajax en Feyenoord veel beter dan dit PSV"

18 september 2017, 07:42   Bijgewerkt: 18 september 2017, 12:26

Hoewel PSV zondag als winnaar van het veld stapte bij de kraker tegen Feyenoord (1-0), had de ploeg van Phillip Cocu het met een man meer behoorlijk lastig met de Rotterdammers. Willem van Hanegem vond het tweede bedrijf van PSV zelfs beschamend.

Dat zegt De Kromme in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. "Feyenoord verloor in Eindhoven en PSV was uiteraard blij met de drie punten. Maar de tweede helft van die ploeg, dat was werkelijk beschamend", vindt Van Hanegem. "Met één speler meer en dan zo worden weggespeeld. Dat zegt mij dat Feyenoord en ook Ajax veel beter zijn dan dit PSV. En dat op de lange termijn de ploeg van Cocu het niet kan volhouden om bij die andere twee ploegen te blijven."

Feyenoord verloor zondag voor het eerst in dit eredivisieseizoen, maar Van Hanegem maakt zich geen zorgen over de Rotterdammers. "Als Feyenoord kan brengen wat het gisteren na de pauze bracht, dan gaat het weer heel ver komen. Ja, ik weet ook wel dat ze midweeks door Manchester City helemaal kleurenblind zijn getikt. Maar hoe gek het ook klinkt: dat had vooral te maken met de slechte start. Wie heel snel achter komt tegen City, heeft een enorm probleem. Vraag maar aan Liverpool en Watford."

"Wie achter komt tegen PSV, heeft juist nog alle kans om de schade te repareren. Dat weet Feyenoord nu ook. En wat we nu ook weten is dat doordeweeks voetballen spelers niet hoeft uit te putten. Feyenoord stond gisteren lang met tien man en was opvallend fitter. Is die discussie ook klaar", sluit de voormalig middenvelder af.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen