PSV troeft tiental Feyenoord af in eerste topper van seizoen

17 september 2017, 18:53   Bijgewerkt: 18 september 2017, 01:03

PSV heeft de week van Feyenoord nog net wat ongelukkiger gemaakt. Vier dagen na de afstraffing tegen Manchester City (0-4), werden de Rotterdammers afgetroefd in Eindhoven: 1-0. Door de nederlaag van de equipe van Giovanni van Bronckhorst, die ruim een helft met tien man speelde, is er nu geen enkele ploeg in de Eredivisie zonder puntenverlies. Onder meer PSV en Feyenoord staan bovenaan met twaalf punten.

Namens de thuisploeg werd overigens ook het aluminium getroffen, toen Locadia een grote kans om zeep hielp door de paal te raken. Het ging van kwaad tot erger voor Feyenoord, toen Berghuis even later zijn tweede gele kaart kreeg na het onderbreken van een veelbelovende aanval. Zo wist Feyenoord bij rust al dat het een hele zware taak zou worden nog terug in de wedstrijd te komen.

De slotfase kende eveneens een moordend tempo. Feyenoord verving twee verdedigers voor aanvallers en ging opportunistischer spelen. Dit leverde gevaarlijke situaties op voor beide goals, maar geen bijzonder grote mogelijkheden. PSV hield het vol en wist de drie punten binnen te slepen in de eerste topper van het seizoen.

[photo,108855,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen