Speciale actie bookmaker: héél hoge odd voor zege PSV op aangeslagen Feyenoord

Speciale actie bookmaker: héél hoge odd voor zege PSV op aangeslagen Feyenoord

17-09-2017 13:00
2

De eerste Eredivisie-topper van het seizoen gaat tussen PSV en Feyenoord. De Eindhovenaren hopen te profiteren van het thuisvoordeel én weten dat de Rotterdammers aangeslagen zijn na de zeperd tegen Manchester City in de Champions League.

Speel mee: PSV wint Eredivisie-topper voor 4,00 keer je inzet! KLIK HIER!

PSV liep vorige week bij sc Heerenveen tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aan, nadat de drie duels daarvoor in de Eredivisie allemaal werden gewonnen. De Eindhovenaren hebben het traditioneel lastig in Friesland, maar zijn op eigen veld al maanden onverslaanbaar. De laatste dertien thuisduels leverden elk drie punten op.

Ongeveer een jaar geleden was Feyenoord met 0-1 te sterk in Eindhoven. Destijds leefde de ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst op een roze wolk na een zege op Manchester United in de Europa League midweeks. De wereld ziet er nu heel anders uit. Feyenoord was woensdag kansloos tegen Manchester City (0-4). Bovendien ontbreekt Eredivisie-topscorer Nicolai Jörgensen.

PSV zal de messen geslepen hebben en kon de hele week toeleven naar de topper. Als de Eindhovenaren winnen krijg je nu liefst 4,00 (!) keer je inzet bij bookmaker LeoVegas. Maar dat is nog niet alles, want bij een gelijkspel of winst van Feyenoord krijg je gewoon je inzet terug. Je kunt dus niet verliezen met deze actie.

Speel mee: PSV wint Eredivisie-topper voor 4,00 keer je inzet! KLIK HIER!