Heerenveen draait goed: "Zit wat moois aan te komen"

17 september 2017, 10:18

Na de knappe zege op PSV heeft sc Heerenveen ook de drie punten overgehouden aan de ontmoeting met Excelsior (1-2) op vreemde bodem. Trainer Jurgen Streppel ziet dat zijn ploeg uitstekend is begonnen aan het nieuwe seizoen.

In de tweede seizoenshelft van vorig seizoen zakte Heerenveen als een kaartenhuis in elkaar, maar in het voetbaljaar 2017/2018 heeft Streppel het weer op de rit. De balans na vijf wedstrijden: drie zeges en twee remises. "We zijn op de goede weg", stelt hij vast in gesprek met de NOS. "Je hebt langere tijd nodig om aan een elftal te bouwen. Het is knap dat we met een compleet gerenoveerde verdediging dit kunnen bereiken. Er zit wel wat moois aan te komen, maar het is broos."

Streppel zag dat zijn ploeg op Woudestein minder imponeerde dan vorige week tegen PSV. "De omstandigheden zijn anders: een ander veld, een andere scheidsrechter, minder toeschouwers en een tegenstander die anders speelt. Maar uiteindelijk ligt het aan jezelf. Wat wil je brengen om zo'n wedstrijd te winnen? Dat hebben we uiteindelijk goed gedaan."

Woensdag reist Heerenveen weer af naar Kralingen voor de bekerwedstrijd tegen Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen