Home Nieuws City voorziet huurconstructie met PSV voor Amerikaanse verdediger

City voorziet huurconstructie met PSV voor Amerikaanse verdediger

34
0
SONY DSC

Het Amerikaanse talent Erik Palmer-Brown stond maandenlang op de radar bij zowel PSV als Ajax maar verkiest op korte termijn een contract bij Manchester City boven een contract bij een club in kleiner voetballand.

Palmer maakt later mogelijk toch de stap naar een andere competitie, meldt The Daily Mail zaterdagavond. Momenteel speelt Palmer-Brown nog voor Sporting Kansas City. De Engelsen van Manchester City voorzien een huurconstructie met PSV om de verdediger verder te laten rijpen, weet het Britse medium.

Engelse en Amerikaanse media weten echter zeker dat de jeugdinternational van de Verenigde Staten op korte termijn een meerjarig contract gaat bij Manchester City. De Engelsen hebben Palmer-Brown al een jaar in het vizier. Zijn verbintenis bij Kansas City loopt in januari af.

Palmer-Brown komt niet in aanmerking voor een werkvergunning in Engeland dus heeft Manchester City besloten om hem in 2018 eerst te verhuren. PSV wordt genoemd in de Engelse media om Palmer-Brown tijdelijk te huren.


Vorig artikel‘We moeten het zondag rechttrekken’
Volgend artikelBruggink kritisch op Hendrix en Locadia: ‘Ze lieten elkaar in de steek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in