Langst dienende PSV'er wil door: Maar dat is afhankelijk van wat PSV wil

Langst dienende PSV'er wil door: "Maar dat is afhankelijk van wat PSV wil"

23-08-2017 13:04
25

40 jaar verbonden aan PSV, waarvan 36 jaar als teammanager: Mart van den Heuvel hoort bij het meubilair van PSV. Hij hoopt nog jaren in dienst te blijven van de Eindhovense club.

Van den Heuvel is bij de hoofdmacht de PSV'er met de langste staat van dienst. Als het aan de inmiddels 64-jarige teammanager ligt, gaat hij nog jaren door. Ook na de pensioengerechtigde leeftijd van 67 jaar. "Maar dat is afhankelijk van wat PSV wil", zegt Van den Heuvel in het Eindhovens Dagblad.

"Ik wil iedereen tevreden stellen die bij PSV komt. Ik probeer nieuwe jongens zo snel mogelijk een thuisgevoel te geven. Het PSV-gevoel", vervolgt hij. Een arm om de schouder wordt afgewisseld met een schop onder de kont. "Als iemand een paar keer te laat komt of zich onverschillig gedraagt, dan geef ik hem op z'n donder ja."

"We hebben hier een aantal huisregels waar iedereen zich aan moet houden. Het gaat om simpele normen en waarden. Bijvoorbeeld: gedraag je normaal in de stad; als speler van PSV kent iedereen je en voor je het weet staat een filmpje op internet. Ook hameren we erop dat jongens zich in het verkeer netjes gedragen", besluit Van den Heuvel.