Home Nieuws Weinig verrassende reactie PSV op gerucht rond Arias

Weinig verrassende reactie PSV op gerucht rond Arias

23
0

Swansea City wordt al maanden met Santiago Arias in verband gebracht maar volgens de BBC is de interesse nu dusdanig serieus dat PSV een bod kan verwachten vanuit de zuidoost hoek van Wales.

Echter worden mogelijke contacten met andere clubs door PSV vaak tegengesproken zoals nu ook in het geval van Arias en Swansea City. Het is een weinig verrassende reactie van de club. Vrijwel iedere update rond een transfergerucht wordt door de zogenaamd meest transparante club van Europa tegengesproken. PSV zal hier ongetwijfeld goede redenen voor hebben; de belangen zijn immers groot.

‘PSV heeft geen contact gehad met Swansea over Arias’, zegt Marcel Brands tegenover het Eindhovens Dagblad. De Britse staatsomroep meldt dat Swansea zo’n dertien miljoen euro zou willen betalen voor de rechtsback en zich snel zal melden in Eindhoven.

Met de ontkenning dat er contact is tussen PSV en Swansea over Arias, weerspreekt Brands nog niet dat er een bod zou kunnen volgen op Arias. De Britse media zijn doorgaans goed ingevoerd, waarbij de BBC in de UK ook nog eens als kwaliteitsomroep te boek staat.


Vorig artikelSamenvatting Jong PSV – De Graafschap
Volgend artikelPoll: De goede competitiestart met 2 overwinningen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in