Update: PSV heeft 'geen contact' met geïnteresseerde Premier League-club

Update: PSV heeft 'geen contact' met geïnteresseerde Premier League-club

22-08-2017 17:07
91

Is Santiago Arias over ruim een week nog speler van PSV? Mogelijk niet, want Swansea City heeft concrete interesse in de Colombiaanse vleugelverdediger. Dat meldt BBC dinsdagmiddag. 

De 25-jarige Arias speelt sinds 2013 in Eindhoven. Na afloop van het voorbije seizoen verkondigde de rechtsback graag de overstap te willen maken naar een grote competitie. Onder meer Chelsea en Tottenham Hotspur werden in het geruchtencircuit aan hem gelinkt. Momenteel is vooral Swansea City voor hem in de markt. Arias heeft bij PSV een contract tot medio 2019. 

De Premier League-formatie uit Wales wil zich in de komende negen dagen versterken met meerdere aankopen. Manager Paul Clement heeft een flink budget na de verkoop van Gylfi Sigurdsson aan Everton. De spelmaker uit IJsland leverde Swansea ruim vijftig miljoen euro op. 

Bij The Swans staan momenteel vijf spelers met een verleden in de Eredivisie onder contract: Kristoffer Nordfeldt, Erwin Mulder, Mike van der Hoorn, Leroy Fer en Luciano Narsingh. 

Update 17.07: PSV heeft geen contact gehad met Swansea over Arias. De Brabantse topclub laat dat dinsdag weten aan het Eindhovens Dagblad. BBC meldt dat Swansea zo'n dertien miljoen euro willen betalen voor de rechtsback. Voorlopig is er van een transfer dus absoluut geen sprake.