'PSV-transfer op losse schroeven; niemand in Eindhoven wil iets zeggen'

'PSV-transfer op losse schroeven; niemand in Eindhoven wil iets zeggen'

22-08-2017 09:33
43

De transfer van Douglas Santos leek een kwestie van tijd, maar inmiddels is er ruis op de lijn ontstaan. De komst van de 23-jarige linksback van Hamburger SV is nog altijd niet rond.

Het Eindhovens Dagblad heeft bij PSV geïnformeerd naar de situatie, maar de club wil niet zeggen wat er aan de hand is. Volgens berichten uit Duitsland is PSV er met HSV uit over een afkoopsom van vier miljoen euro, die door bonussen op kan lopen tot 5,5 miljoen euro, maar is het management van Santos op het laatste moment meer gaan eisen.

Ook dat is opvallend, want technisch manager Marcel Brands gaf recentelijk aan dat het de bedoeling is dat Santos alleen gehuurd gaat worden omdat kopen vanwege het prijskaartje niet te doen is voor de Eindhovenaren. Naar verluidt heeft Brands toch een akkoord bereikt met de Duitsers, maar ligt het management van de speler dwars. De transfer is nog niet afgeketst, maar staat wel op losse schroeven. In het verleden wist PSV dergelijke transfers alsnog tot een goed einde te brengen.