Oud-Ajacied Andersen bezorgt tweede keus van PSV nederlaag in Zwitserland

18-07-2017 20:46
81

PSV heeft het trainingskamp in Zwitserland met een 3-1 nederlaag tegen Grashoppers afgesloten. Lucas Andersen, oud-speler van Ajax, was met twee doelpunten de grote man aan de zijde van de Zwitsers.

PSV trad in Zürich aan met de tweede keus omdat de Eindhovenaren zondag ook al tegen AS Monaco (0-0) speelden. Evengoed stonden spelers als Santiago Arias, Derrick Luckassen, Marco van Ginkel (die zijn rentree maakte) en Gaston Pereiro in de basis.

In de eerste helft kwam de ploeg van Phillip Cocu in de 33ste minuut op achterstand. Na geschutter van Luckassen drukte Andersen uiteindelijk af. Kort na de thee herstelde PSV zich. Een vrije trap werd van dichtbij binnen gewerkt door Pereiro. In de 65ste minuut was het echter opnieuw Andersen die Grashoppers aan een voorsprong hielp. De Deen speelt sinds de zomer van 2016 voor de nummer acht van Zwitserland. Vijf minuten voor tijd bepaalde Munsy de eindstand op 3-1 voor Grashoppers, dat dus voor een zwak slot van het trainingskamp van PSV zorgt.

De 1-0 van Andersen:

De 1-1 van Pereiro:

De 2-1 van Andersen:

Lucas Andersen Goal HD - Grasshoppers 2-1 PSV... door meteoalex1