'Tottenham en Swansea informeren naar PSV'er met prijskaartje van 12 miljoen'

'Tottenham en Swansea informeren naar PSV'er met prijskaartje van 12 miljoen'

18-07-2017 16:36
35

Santiago Arias mag dromen van een transfer naar de Premier League. Volgens het Colombiaanse AS staat de rechtsback van PSV in de belangstelling van zowel Swansea City als Tottenham Hotspur. 

Het is niet de eerste keer dat de naam van de 25-jarige Arias in Engeland valt. In mei ging ook al het gerucht dat diverse ploegen uit de Premier League een oogje hebben op de Colombiaanse back. Arias gaf na afloop van het vorige seizoen aan dat het tijd is voor een nieuw avontuur. De international heeft er vier jaar in Eindhoven opzitten. 

Wedden

Meer odds

Zijn voormalige teamgenoten Andrés Guardado en Héctor Moreno zijn inmiddels verkast, maar Arias begon vorige week gewoon aan de voorbereiding met PSV. AS schrijft dat Swansea en Spurs bij de zaakwaarnemer van de rechtsback navraag hebben gedaan. 

Het contract van Arias loopt nog door tot medio 2019. Zijn werkgever zou inzetten op een transfersom van ongeveer twaalf miljoen euro. Spurs heeft sowieso voldoende geld in kas. Afgelopen week werd Kyle Walker voor 57 miljoen euro verkocht aan Manchester City. 

Lees ook: Eredivisie-exodus nog lang niet klaar: Dijks, Tapia en anderen die gaan verkassen