Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV.
Volledig scherm
Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV. © Ronald Bonestroo

PSV trekt boetekleed aan na bliksemontslag van e-sporter Tony Kok

EINDHOVEN - PSV heeft zondag het boetekleed aangetrokken na het ontslag van e-sporter Tony Kok. Hij was twee dagen in dienst en zou de nieuwe e-gamer van de club worden. Kok is echter direct ontslagen omdat hij in het verleden kwetsende teksten op Twitter heeft geplaatst, waarbij hij onder meer schold met een slopende ziekte. 

  1. Zware klap voor Dest na pure pech bij een training: linksback van PSV ligt er heel erg lang uit
    PREMIUM

    Zware klap voor Dest na pure pech bij een training: linksback van PSV ligt er heel erg lang uit

    Sergiño Dest voetbalt niet alleen dit seizoen, maar ook dit kalenderjaar niet meer. De linksback van PSV heeft een voorste kruisband afgescheurd en ligt er vermoedelijk tot begin 2025 uit. Dat bevestigen betrouwbare bronnen. Een snelle eerste diagnose van de medische staf van PSV wees zaterdag direct na de training van PSV al in die richting en is tot afgrijzen van heel PSV bewaarheid. De blessure is ontstaan door pure pech.
    Eindhoven
  2. Een heel bijzondere PSV-kampioen uit 2018 is nu vooral dankbaar dat hij leeft: ‘Ik had toen twee of drie procent kans om te overleven’
    PREMIUM

    Een heel bijzondere PS­V-kampioen uit 2018 is nu vooral dankbaar dat hij leeft: ‘Ik had toen twee of drie procent kans om te overleven’

    Het kampioenschap van PSV in 2018 was voor heel PSV al schitterend. Met een straatlengte voorsprong pakte de Eindhovense club de titel én ook nog met een finish waarbij concurrent Ajax werd weggeblazen, nota bene in eigen huis: 3-0. Het titelfeest werd nog véél mooier toen een bijzondere collega in de kleedkamer juichend met de schaal binnenstapte: Wim Rip. Eerder dat seizoen ontsnapt aan de dood en nu weer springlevend. Hoe gaat het momenteel met hem?
    Eindhoven