Nu het nog kan: op de foto met Jetro Willems. Hoe lang draagt hij nog het shirt van PSV?

edith
Volledig scherm
Nu het nog kan: op de foto met Jetro Willems. Hoe lang draagt hij nog het shirt van PSV? edith © pro shots

PSV en nieuwe club Willems akkoord, linksback weg uit trainingskamp en vermoedelijk naar Frankfurt

EINDHOVEN - PSV heeft een akkoord bereikt met een club over de verkoop van Jetro Willems. De linksback heeft inmiddels het trainingskamp van PSV in het Zwitserse Verbier verlaten en moet nog worden gekeurd. Willems is persoonlijk ook bijna rond, maar moet nog wel gekeurd worden. De gegeven indicaties waren voor hem voldoende om met de waarschijnlijke nieuwe club fysiek in gesprek te gaan. 

  1. PSV kan bij de volgende wedstrijd in Heerenveen al kampioen worden: dit zijn nu alle scenario's en (huldigings)data
    PREMIUM

    PSV kan bij de volgende wedstrijd in Heerenveen al kampioen worden: dit zijn nu alle scenario's en (huldigings)data

    Na de 6-0 zege van PSV op Vitesse is PSV weer een stap dichter bij de titel. Al weken is het de vraag wanneer PSV kampioen wordt en is de spanning er eigenlijk wel af. PSV heeft nog maximaal drie of vier punten nodig in de resterende vier wedstrijden in de eredivisie. Dat komt gezien de serie van de ploeg in dit seizoen voor 99,99% zeker goed. Wel blijft het de vraag wat nu het meest aannemelijke scenario is en wanneer er wordt gehuldigd.
    Eindhoven
  2. Borussia Dortmund geïnteresseerd in PSV’er Bakayoko, die bij veel clubs kan tekenen en een monsterbedrag moet opleveren
    PREMIUM

    Borussia Dortmund geïnteres­seerd in PSV’er Bakayoko, die bij veel clubs kan tekenen en een monsterbe­drag moet opleveren

    Bij het Duitse Borussia Dortmund is Johan Bakayoko op de radar verschenen. Die club heeft ook al contact gezocht met PSV óf de agent van de speler, zo bezweren goed ingevoerde bronnen. Bakayoko staat er goed op in heel Europa, na een puik seizoen bij PSV. De verwachting is dat hij PSV komende zomer goed geld op kan leveren en PSV zet in op een fors transferbedrag. Hoeveel het moet worden?
    Eindhoven