Update: Willems ontbreekt op training na geruchten over Bundesliga-transfer

Update: Willems ontbreekt op training na geruchten over Bundesliga-transfer

16-07-2017 11:15
123

Volgens Foot Mercato heeft Jetro Willems zijn gewenste buitenlandse transfer bijna te pakken. De 23-jarige linksback van PSV is op weg naar SC Freiburg, dat het afgelopen seizoen als zevende eindigde in de Bundesliga.

De Franse website claimt dat Willems maandag al de medische keuring kan ondergaan in Duitsland. Hoeveel met de mogelijke transfer gemoeid is, is niet duidelijk. Ook Sevilla zou geïnteresseerd zijn geweest. Willems gaf zelf al aan dat meerdere clubs concreet zijn. "Bij PSV en bij mij is er geen onduidelijkheid, ik wil een volgende stap zetten", zei hij tegen Voetbal International.

Wedden

Meer odds

Eerder werd Willems nog gelinkt aan AS Roma, dat deze zomer met Rick Karsdorp al een andere Nederlansde vleugelverdediger vastlegde. De Telegraaf meldde dat een transfersom van zes tot acht miljoen euro volstaat om hem los te weken bij PSV. De 22-voudig Oranje-international heeft nog een eenjarig contract in Eindhoven.

Update 11.15 uur: Willems ontbreekt zondag op de training van PSV. De Eindhovense club weigert een transfer te bevestigen noch te ontkennen. Omroep Brabant en Duitse media melden echter ook dat de linksback op weg is naar Freiburg.