De drie rookbommen in het vak van de PSV-supporters zorgden op 23 april tijdens de wedstrijd tegen Ajax voor veel dikke zwarte rook in en boven het stadion. Vijftien mensen hadden hulp nodig van de EHBO.
Volledig scherm
De drie rookbommen in het vak van de PSV-supporters zorgden op 23 april tijdens de wedstrijd tegen Ajax voor veel dikke zwarte rook in en boven het stadion. Vijftien mensen hadden hulp nodig van de EHBO. © ANP

Nog vijf PSV-supporters vast voor rookbommen in Philips Stadion

VIDEOEINDHOVEN – Nog vijf PSV-supporters zitten vast nadat ze deze week werden aangehouden voor betrokkenheid bij het afsteken van rookbommen tijdens PSV-Ajax in april. Hun voorarrest werd vrijdag verlengd. Ze worden beschuldigd van brandstichting en openlijk geweld, aldus het Openbaar Ministerie. 

  1. Voetbalbaas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten
    PREMIUM
    met video

    Voetbal­baas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten

    PSV heeft nog vijf zeges in de eredivisie nodig om landskampioen te worden en twee om de begroting voor komend seizoen op te kunnen maken. Dan is al ongeveer duidelijk hoeveel UEFA-miljoenen de club in voetbaljaar 2024-2025 minimaal mag verwelkomen. Het zou voor technisch directeur Earnest Stewart een snelle steun in de rug zijn om zijn plannen voor volgend voetbaljaar te verwezenlijken.
    Eindhoven