Jürgen Locadia maakt een goede indruk in Zwitserland.
Volledig scherm
Jürgen Locadia maakt een goede indruk in Zwitserland. © Marcel Bonte

Nog vraagtekens bij de grote onderhoudsbeurt van PSV

VERBIER - Als de spelers van PSV deze week hun hotel in de late avonduren al via de regenpijp hadden willen verlaten, is het maar de vraag of ze er de puf voor hadden. 

  1. Zware klap voor Dest na pure pech bij een training: linksback van PSV ligt er heel erg lang uit
    PREMIUM

    Zware klap voor Dest na pure pech bij een training: linksback van PSV ligt er heel erg lang uit

    Sergiño Dest voetbalt niet alleen dit seizoen, maar ook dit kalenderjaar niet meer. De linksback van PSV heeft een voorste kruisband afgescheurd en ligt er vermoedelijk tot begin 2025 uit. Dat bevestigen betrouwbare bronnen. Een snelle eerste diagnose van de medische staf van PSV wees zaterdag direct na de training van PSV al in die richting en is tot afgrijzen van heel PSV bewaarheid. De blessure is ontstaan door pure pech.
    Eindhoven
  2. Grote zorgen bij PSV om knieblessure van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest
    PREMIUM

    Grote zorgen bij PSV om knieblessu­re van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest

    PSV heeft afgelopen weekend slecht nieuws te verwerken gekregen. Naar het zich laat aanzien is het seizoen van Sergiño Dest voorbij en waarschijnlijk staat hij nog veel langer aan de kant, door een knieblessure. Nader onderzoek is nog nodig om de exacte ernst van zijn klachten aan het licht te brengen. PSV probeert de eigen achterban daarover te informeren zodra er duidelijkheid is. Het ziet er nu niet goed uit. dat is duidelijk.
    Eindhoven