Jonge PSV'er wil naar de top: 'Er gaat veel meer gebeuren dan al gezien is'

Jonge PSV'er wil naar de top: 'Er gaat veel meer gebeuren dan al gezien is'

14-07-2017 14:18
29

Laros Duarte wil koste wat kost de Europese top behalen. De jonge middenvelder van PSV is gedreven en hoopt in eerste instantie aan te mogen sluiten bij het elftal van Phillip Cocu.

"Ik wil laten zien dat ik een speler ben die er alles aan wil doen om de top te halen. Daar ben ik nu goed mee begonnen. Er gaat nog veel meer gebeuren dan er al gezien is", zegt hij in gesprek met PSV TV.

Daar waar de PSV-selectie in Zwitserland zit, is Duarte in Eindhoven. "Het liefst ga je mee. Dat wil iedereen. Je moet altijd naar jezelf kijken. Je kunt wel denken: ah shit, die zit er al bij. Maar het gaat om jezelf. Ik wil gewoon zorgen dat ik er sta als ik er klaar voor ben. Het is de eerste voorbereiding die ik volledig hier kan doen. Ik ben blij dat ik stappen kan maken en vol gas kan geven. Dan zullen we zien of ik aan kan sluiten bij het eerste."

Dat Duarte gedreven is, wordt duidelijk uit het feit dat hij zijn 'vakantie' voor een groot deel besteed heeft aan fit worden. "De meesten zien het niet echt als een vakantie, maar als mogelijkheid om fit aan de start te verschijnen. Ik ben wel op vakantie geweest, maar toen ik terugkwam dacht ik alleen maar aan fit worden. Alles staat in het teken van een goede voorbereiding."