PSV tegen Kroaten of Zwitsers, Utrecht weet eventuele trip

14 juli 2017, 13:30   Bijgewerkt: 14 juli 2017, 13:45

Er staat een trip naar Kroatië of Zwitserland op PSV te wachten in de derde voorronde van de Europa League. De nummer drie van het afgelopen eredivisieseizoen gaat op bezoek bij de winnaar van het duel tussen NK Osijek en FC Luzern. FC Utrecht kruist, mocht het volgende week van FC Valletta (0-0 in het heenduel) winnen, op de winnaar van de ontmoeting tussen het Noorse FC Haugesund en het Poolse Lech Poznan.

De loting in het Zwitserse Nyon heeft uitgewezen dat PSV dus tegen de winnaar van Osijek-Luzern speelt. Het wordt waarschijnlijk de eerstgenoemde club, aangezien de Kroaten donderdag het eerste duel met Luzern met 2-0 gewonnen hebben. Osijek was vorig seizoen de nummer vier van Kroatië, Luzern eindigde als vijfde in Zwitserland. PSV speelt eerst thuis, dan uit.

Utrecht moet eerst nog het karwei afmaken tegen Valletta, maar als dat lukt, dan spelen de Domstedelingen dus tegen Haugesund of Lech Poznan. De eerste wedstrijd tussen deze ploegen werd met 3-2 gewonnen door de Noren, die volgende week nog op bezoek gaan in Polen. Dat kan dus nog alle kanten op. Bij Lech Poznan speelt Lasse Nielsen, die een verleden bij NEC heeft. De loting had overigens veel pittiger kunnen zijn voor Utrecht, aangezien AC Milan en Galatasaray ook uit de koker hadden kunnen komen. Als Utrecht van Valletta wint, dan speelt het overigens eerst een thuiswedstrijd in de vierde voorronde.

De heenwedstrijden worden op donderdag 27 juli afgewerkt, de returns staan gepland voor een week later.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen