Video

Uitverkocht! Talloze PSV-supporters in de rij voor een stoel

14 juli 2017 om 14:58 • Aangepast 20 november 2020 om 23:37
nl
Tientallen supporters stonden vrijdag in de rij voor het Philips Stadion om oude stadionstoeltjes te kopen. Ruim duizend exemplaren die uit de Eindhovense voetbaltempel zijn gehaald, zijn vrijdag in de verkoop gegaan. Rond twee uur waren ze allemaal uitverkocht.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Onder een van de kopers is de kleindochter van Anton Philips.

Wachten op privacy instellingen...

PSV gaat in etappes zo'n 23.000 stoeltjes vervangen. De overige verkoopdagen voor de eerste stoelen zijn op 19 en 20 juli. De stoeltjes worden ook dan van twaalf tot drie uur ’s middags verkocht aan de spoorzijde van het Philips Stadion - bij ingang 30, om precies te zijn. Ze kosten vijf euro en moeten contant worden afgerekend.

Overigens krijgen kopers het stukje stadionhistorie direct mee bij aanschaf. Houd daar dus rekening mee als je een stoel wilt maar van plan bent om bijvoorbeeld met de fiets te gaan. De opbrengst komt ten goede aan de PSV Foundation en sfeeracties.

Win een stoel!
Wil jij ook zo'n stoel maar heb je geen tijd of zin om langs te gaan bij het Philips Stadion? Omroep Brabant-programma Brabants Bont geeft vijf exemplaren weg. Houd de site de komende week in de gaten voor meer informatie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.