PSV-verdediger wuift transfervragen weg: Kom op man, ik ben PSV'er

PSV-verdediger wuift transfervragen weg: "Kom op man, ik ben PSV'er"

14-07-2017 08:05
26

Nicolas Isimat-Mirin benadrukt dat hij op zijn plek zit bij PSV. Al bekend was, dat de centrale verdediger van de Eindhovenaren interesse van Olympique Lyon afwees. Andere clubs lijken ook weinig kans te maken. 

"Ik ben niet bezig met een vertrek. Of het zou kunnen gebeuren? Kom op man, ik ben PSV'er", zegt Isimat-Mirin, die de afgelopen twee transferperiodes ook aan Lyon werd gelinkt, in het Eindhovens Dagblad. Over de interesse van de Franse club Nice is de mandekker duidelijk. "Zelf heb ik me daar niet mee bezig gehouden. Mijn zaakwaarnemer heeft wel met mensen van die club gesproken, maar er is niks mee gebeurd."

Sterkhouder Héctor Moreno vertrok deze zomer naar AS Roma, waardoor Isimat-Mirin komend seizoen de concurrentie met Daniel Schwaab, Jordy de Wijs en aankoop Derrick Luckassen aan moet gaan. "Misschien kan er nog iets veranderen in onze linie, maar we hebben allemaal spelers met ervaring en kwaliteit aan boord", aldus de Fransman, die tevreden is over de defensie. "Ik denk dat we al best lang bij elkaar zijn en daardoor elkaar goed aanvoelen."

Lees ook: Isimat-Mirin zwaar aangeslagen: "We zaten aan de eettafel toen we het hoorden"