Joshua Brenet en Andrés Guardado.
Volledig scherm
Joshua Brenet en Andrés Guardado. © Joep Leenen

Guardado in verband gebracht
met Atlético Madrid en Eintracht Frankfurt

EINDHOVEN - Andrés Guardado zou komende zomer kunnen verhuizen naar Atlético Madrid of Eintracht Frankfurt. Dat beweert althans ESPN, een doorgaans goed geïnformeerde nieuwsbron in zijn thuisland. 

  1. De keeper van PSV is een hele wedstrijd de keeper van de wereldkampioen: Benitez stelt bij debuut zijn coach niet teleur
    PREMIUM

    De keeper van PSV is een hele wedstrijd de keeper van de wereldkam­pi­oen: Benitez stelt bij debuut zijn coach niet teleur

    Walter Benitez is in de nacht van dinsdag op woensdag international geworden. De 31-jarige keeper van PSV mocht bij een vriendschappelijk duel van Argentinië met Costa Rica de hele wedstrijd op doel staan. De Argentijnen wonnen met 3-1, dankzij goals van Ángel di Maria, Alexis Mac Allister en Lautaro Martinez. Voor Benitez werd het een bevredigend debuut.
    Eindhoven
  2. Flinke veranderingen verwacht bij de PSV-opleiding: deze talenten gaan weg en er wordt nieuw bloed verwacht
    PREMIUM

    Flinke veranderin­gen verwacht bij de PS­V-opleiding: deze talenten gaan weg en er wordt nieuw bloed verwacht

    Bij PSV lopen veel contracten van jonge spelers na dit seizoen af. De komende periode wil en moet de club daarom duidelijkheid over de toekomst geven aan meer dan twintig talenten, in sommige gevallen zelfs al voor 1 april. Een enkeling heeft zelf al gekozen voor iets anders. Zo vertrekt de talentvolle linksback Renzo Tytens (18) na dit seizoen vermoedelijk naar Club Brugge. Bronnen bezweren dat de Belg al ver op weg is om die stap te maken . Daar blijft het niet bij.
    Eindhoven