Transparent
Inloggen
Sluiten

'Guardado kan naar Atletico Madrid en Eintracht Frankfurt'

27 mei 2017 07:41

Andres Guardado heeft volgens ESPN verslaggever John Sutcliffe momenteel twee opties voor een transfer deze zomer. Volgens Sutcliffe, die vorig jaar met de belangstelling voor de Mexicaan uit de MLS kwam, zijn dat Atletico Madrid en Eintracht Frankfurt. Een tweetal weken geleden dook in Spanje al het onbevestigde gerucht op dat Atletico Madrid Guardado zou zijn als optie voor de linksbackpositie. Hij zou in dat geval de tweede linksback worden. Volgens Sutcliffe heeft er zich voor de Mexicaan nog een tweede optie aangediend: Eintracht Frankfurt. De Duitse club heeft met Marco Fabián al een Mexicaan onder contract.




Tags

atletico eintracht frankfurt guardado madrid sutcliffe aangediend andres dook espn mls onbevestigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage