KNVB wilde Gerbrands: "Heb me gecommitteerd aan PSV"

26 mei 2017, 23:41

De KNVB probeerde twee weken geleden om Toon Gerbrands te strikken als nieuwe topman bij de voetbalbond. De algemeen directeur van PSV liet echter weten niet beschikbaar te zijn. Hij wil ook komend seizoen in Eindhoven blijven.

Gerbrands kreeg de vraag vanuit de raad van commissarissen van de Nederlandse voetbalbond, maar zag het niet zitten. De KNVB is nog altijd op zoek naar een opvolger voor de vertrokken Bert van Oostveen. De benoeming van Gijs de Jong werd tegengehouden door clubs uit de Eredivisie en Jupiler League. "Ik heb me gecommitteerd aan PSV en iedereen die mij kent, weet dat er bij mij dan geen enkele drang is om überhaupt maar aan iets anders te gaan denken. Ik heb geen moment getwijfeld en vind ook niet dat er een groter belang is dat een andere keuze zou rechtvaardigen", vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad

Wel heeft Gerbrands de KNVB zijn hulp aangeboden in de zoektocht naar een geschikte kandidaat. "Momenteel ben ik alleen bezig met PSV en zet ik me volledig in voor de club. Wel denk en help ik graag mee om een geschikte kandidaat voor de KNVB te vinden", laat hij weten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen