Home Nieuws Luc Nilis: ‘Alle vertrouwen in Luuk de Jong’

Luc Nilis: ‘Alle vertrouwen in Luuk de Jong’

64
0
EINDHOVEN, NETHERLANDS - SEPTEMBER 15: Luuk de Jong of PSV in action during the UEFA Champions League Group B match between PSV Eindhoven and Manchester United at PSV Stadion on September 15, 2015 in Eindhoven, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Luc Nilis is 50 jaar! De stylist van weleer is blij met zijn recente contractverlenging bij PSV. De Belg is een echte PSV man geworden en zag een vervelend seizoen in mineur eindigen.

Nilis kijkt alweer vooruit en ziet zijn spits Luuk de Jong aanstaand seizoen weer opkrabbelen. Nilis heeft alle vertrouwen in een wederopstanding van de falende de Jong. In gesprek met het Eindhovens dagblad kijkt Nilis terug én vooruit. Hoe krijgt PSV de Jong weer aan het scoren?

“We doen er alles aan. Ik lig er nog niet wakker van, maar natuurlijk spookte het ook vaak door mijn hoofd. Op de terugweg naar huis denk ik er vaak aan. Misschien moeten we dit eens uitproberen of iets anders, vraag ik mezelf dan af.”

Jürgen Locadia is ook te spreken over de spitsentrainer. Nilis ziet de Jong weldra weer in vorm komen. “Ik heb het vertrouwen dat hij weer terugkeert op de plek waar hij thuishoort”, zegt Nilis. “Twee jaar heeft hij het uitstekend gedaan bij PSV en dit seizoen was het er niet, daar is hij zelf ook volop mee bezig. We hebben in het leven allemaal wel eens zo’n periode meegemaakt. Soms moet je een tijdje in de put zitten om pas echt te zien hoe mooi succes was en hoe heerlijk het was om aan de top te staan.”

 


Vorig artikel‘Realistische vraagprijs voor Jetro Willems’
Volgend artikelInteresse voor Guardado neemt toe: Eintracht Frankfurt gegadigde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in