'Hij heeft het twee jaar uitstekend gedaan bij PSV, dit seizoen was het er niet'

'Hij heeft het twee jaar uitstekend gedaan bij PSV, dit seizoen was het er niet'

26-05-2017 07:22
1

Luc Nilis heeft er alle vertrouwen in dat Jurgen Locadia weer terugkeert op zijn oude niveau. De aanvaller van PSV werd dit seizoen geplaagd met blessures en keerde recentelijk terug.

"Ik heb het vertrouwen dat hij weer terugkeert op de plek waar hij thuishoort", zegt Nilis in het Eindhovens Dagblad. "Twee jaar heeft hij het uitstekend gedaan bij PSV en dit seizoen was het er niet, daar is hij zelf ook volop mee bezig. Soms moet je een tijdje in de put zitten om pas echt te zien hoe mooi succes was en hoe heerlijk het was om aan de top te staan."

Wedden

Meer odds

Nilis hoopt als spitsentrainer furore te maken in Eindhoven. De Belg wil van nut zijn. "Niet dat ze zoiets zeggen van: och, hij heeft in het verleden veel voor ons betekend, of dat soort zever. Nee, alsjeblieft niet zeg. Dan ga ik gauw wat anders doen. Ik heb dat van mijn vader, die was ook het liefst lekker bezig. Hij ging soms buiten in de stoel in de zon zitten, met de handen vooruit en hield ons dan voor dat de briefjes met franken niet uit de hemel zouden waaien."