Eindelijk terug bij PSV: Ik ben niet gemakkelijk geweest voor de medische staf

Eindelijk terug bij PSV: "Ik ben niet gemakkelijk geweest voor de medische staf"

21-02-2017 07:45
5

Eindelijk vierde Jürgen Locadia zijn rentree. Een half jaar stond de PSV'er buitenspel en zag hij tot frustratie zijn eigen ploeggenoten ploteren.

"Het team had het moeilijk en je zit jezelf te verbijten", zegt Locadia tegen De Telegraaf. "Je zit aan de zijkant en kunt niks doen. Natuurlijk weet ik wat ik kan en dat is scoren. Maar mensen gaan misschien ook te veel verwachten. Ik ben er wel lang uit geweest."

Locadia speelde maandag tegen NAC Breda een uur mee met Jong PSV. "Ik had vooraf verwacht dat ik na een uur kapot zou zijn, maar dat viel wel mee. Die looptrainingen waren dus wel ergens goed voor. Ik ben niet gemakkelijk geweest voor de medische staf. Het was zwaar en ik haat het om alleen maar duurlopen te doen. Maar ik ben blij dat ze me zijn blijven steunen."

Een zware liesblessure en een terugslag met zijn knie hield Locadia de laatste maanden aan de kant. In augustus maakte hij zijn laatste minuten. Locadia hoopt zondag voor de Eredivisie-topper tegen Feyenoord bij de wedstrijdselectie van de hoofdmacht te zitten.