Van Ginkel baalt van Vitesse: 'Daar had ik meer van verwacht'

Van Ginkel baalt van Vitesse: 'Daar had ik meer van verwacht'

20-02-2017 19:17
26

Marco van Ginkel baalt dat Ajax en Feyenoord zo weinig laten liggen in de competitie. De middenvelder is met PSV bezig aan een inhaalrace, maar de verschillen met de twee concurrenten willen maar niet kleiner worden.

PSV verkeert na de winterstop in bloedvorm en kan als eerstgespeelde ploeg regelmatig achterover leunen om naar de verrichtingen van Ajax en Feyenoord te kijken. "We hebben dat nu al een aantal keren gehad, maar iedere keer gebeurt het niet", lacht de middenvelder aan tafel bij Peptalk. "Dus moeten we het zelf maar doen. Op het moment gaat het goed, na de winterstop hebben we zes keer gewonnen. Maar bij Ajax en Feyenoord gaat het jammer genoeg ook goed. Zondag gaan we naar Rotterdam.

Van Ginkel zag zondag hoe zijn oude club Vitesse PSV had kunnen helpen in de titelrace door Ajax te verslaan. De Amsterdammers trokken echter aan het langste eind (0-1). "Ik had meer verwacht, ja. Ik heb met verschillende jongens van Vitesse nog contact en ik heb ze succes gewenst. Helaas kwam het er niet van."