Home Nieuws ED: ‘Luuk de Jong moet hier aan wennen’

ED: ‘Luuk de Jong moet hier aan wennen’

40
0

PSV watcher Rik Elfrink reageerde in het ED op de verwensingen aan het adres van Luuk de Jong. Elfrink kan zich wel vinden in de kritieken die de Jong ten deel vallen.

“De Jong is de vedette van dit elftal”, begint Elfrink tegen EDtv. “Op het moment dat het dan niet loopt bij PSV krijgt hij het om de oren, dat hoort erbij. Daar zal hij aan moeten wennen, want het is voor het eerst dat hij onder vuur ligt bij PSV.”

De Jong scoorde in de eerste tien wedstrijden maar drie keer en dat is volgens de PSV-fans te weinig, schrijft Elfrink in het ED. “De kritiek is wel deels terecht”, vindt Elfrink ook. “Hij haalt niet het niveau dat hij vorig seizoen wel haalde, het is een stuk minder. Luuk de Jong is ook geen speler die kan terugvallen op zijn talent, hij moet het echt van wilskracht en fysiek hebben. Bij PSV moet hij honderd procent zijn, dan is hij heel waardevol. Maar als het iets minder is, is het ook bijna gelijk onder de maat. We zijn het deels met Elfrink eens; Luuk de Jong is een geweldige kopper en ook dit is een groot talent. Maar ook dat aspect is momenteel onder de maat bij de spits.

 


Vorig artikelCocu: Niet in extremen gaan leven
Volgend artikelCocu prijst rol reservekeeper Pasveer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in