Cocu mist De Jong door MRI-scan en blikt vooruit: Behoorlijk wat druk op

Cocu mist De Jong door MRI-scan en blikt vooruit: "Behoorlijk wat druk op"

24-10-2016 14:01
18

PSV neemt het dinsdag voor de tweede keer in vier dagen op tegen Sparta Rotterdam. Phillip Cocu, trainer van de Eindhovense club, hoopt dat het in de KNVB Beker beter gaat.

"Ik verwacht niet heel veel wijzigingen bij Sparta. We weten wat we aantreffen in Rotterdam", aldus Cocu op de persconferentie. "Er zat behoorlijk wat druk op de wedstrijd zaterdag. Als je wint heb je drie punten en tank je vertrouwen. Dat wil je een vervolg geven. We zullen goed voor de dag moeten komen morgen en ook doorgaan. Dan trek je dat goede gevoel en vertrouwen door naar Vitesse zaterdag."

Remko Pasveer staat dinsdag in elk geval weer onder de lat bij PSV. Hij keept sowieso in bekerwedstrijden en is de vervanger van Jeroen Zoet, die nog met een spierverrekking kampt. De Oranje-international is er naar verwachting zaterdag tegen Vitesse weer bij.

Daarnaast zitten Jordy de Wijs, Dante Rigo, Sam Lammers en Ramon Pascal Lundqvist van Jong PSV bij de A-selectie. De kersverse vader Jetro Willems keert terug en Siem de Jong ontbreekt net als Zoet. De Jong krijgt maandag een scan vanwege kuitklachten. De uitslag daarvan is nog niet bekend.