Ik hoor nu iedereen over Locadia, dat het een doelpuntenmachine is

"Ik hoor nu iedereen over Locadia, dat het een doelpuntenmachine is"

24-10-2016 09:13
8

PSV creëert wel kansen, maar kent een gebrek aan scorend vermogen. Daardoor zitten de Eindhovenaren nu in een lastige situatie. Kenneth Perez weet dat Luuk de Jong in een mindere fase zit, maar heeft PSV wel andere scorende spelers?

Marco van Ginkel wordt volgens velen gemist. "Hij maakte acht goals. Ik hoor nu iedereen over Locadia, dat het een doelpuntenmachine is. Hij maakte ook acht goals vorig jaar. Dat is toch echt niet veel. Wel veel assists? Maar dat zijn geen goals", stelt Perez als analist van FOX Sports.

De Wolf: "Bart Ramselaar moet wel in de buurt van elf goals komen. Dat mag je van hem eisen. Ik weet niet of hij alles blijft spelen als iedereen fit is." Perez vervolgt: "Cocu gaat wel kijken naar wie scorend vermogen heeft. Heel veel is afhankelijk van Luuk de Jong, die zit echt in een mindere fase. Hij heeft weinig goals gemaakt, veel minder dan vorig seizoen op dit tijdstip."

Perez weet dat anderen moeten opstaan, maar vooralsnog gebeurt dat niet. "Narsingh zal nooit echt heel veel goals gaan maken. Dan moet je het zoeken in de middenvelders."