Home Nieuws ‘Steven Bergwijn gaat volgend jaar het verschil maken voor PSV’

‘Steven Bergwijn gaat volgend jaar het verschil maken voor PSV’

43
0

Bondscoach onder 18 Kees van Wonderen heeft in het programma De Tafel van Kees van Fox Sports de verwachting uitgesproken dat Steven Bergwijn op termijn het verschil gaat maken voor PSV.

‘Bergwijn wordt langzaam gebracht door PSV en zal volgend seizoen met meer ervaring en wedstrijden, het verschil voor PSV gaan maken, zoals Memphis eerder een zelfde traject aflegde’, zei van Wonderen.
Voorlopig krijgt Luciano Narsingh nog de voorkeur boven Bergwijn maar lang kan dit niet meer duren. Het armoedige spel van Narsingh steekt in schril contrast af bij het behendige bewegen en spelen van talent Bergwijn. De verfijnde balbehandeling van Bergwijn en het beperkte balgevoel en controle van Narsingh doet soms pijn aan de ogen.
Bergwijn kende een goede invalbeurt tegen Sparta en groeit langzaam toen naar een basisplaats. Nu de 3 punten binnen zijn, kan PSV enigszins achterover leunen en afwachten op wie het gaat inlopen zondagmiddag.

“We gaan eerst trainen morgen en daarna gaan we met z’n allen kijken”, zegt Bergwijn na afloop van PSV-Sparta (1-0) tegen VoetbalPrimeur. “We zouden het mooi vinden als Feyenoord verliest. We hopen in ieder geval dat Feyenoord punten laat liggen, dan kunnen we dichter bij de koploper komen. Als Ajax wint kunnen we op zes punten van de nummer één komen, dat is weer een stapje dichter bij de plek waar we aan het eind van het seizoen willen staan”, besluit Bergwijn.


Vorig artikelLuuk de Jong blijft belangrijk voor PSV
Volgend artikelPasveer maakt zich op voor volgende basisplaats

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in