Groep D: Atlético dankt Carrasco tegen Bayern München

28 september 2016, 22:50

Nadat het twee weken geleden de Champions League-groepsfase opende met een 0-1 overwinning bij PSV heeft Atlético Madrid de thuiswedstrijd tegen Bayern München eveneens met een minimaal verschil gewonnen. Door een goal van Yannick Carrasco werd het in het Estadio Vicente Calderon 1-0 voor de runner-up van het afgelopen seizoen.

Carrasco kroonde zich tot de matchwinner voor Atlético Madrid. De Belgische aanvaller trof in de 35ste minuut doel met een schot van net buiten het strafschopgebied. Zijn inzet rolde via de binnenkant van de paal in het doel. Even daarvoor was diezelfde paal Fernando Torres minder gunstig gezind geweest. Het Atlético-clubkind nam na een corner het Bayern-doel onder vuur met een kopbal, maar trof de staander.

Bayern had meer balbezit dan Atlético, maar kon een nederlaag daarmee niet voorkomen. Coach Carlo Ancelotti liet Arjen Robben na een uur spelen invallen voor Thomas Müller. De Groninger was bij meerdere aanvallen betrokken, maar kon het verschil evenmin maken voor de kampioen van Duitsland. In de slotfase had Antoine Griezmann er nog 2-0 van kunnen maken, maar uit een penalty raakte hij de lat. De strafschop was toegekend omdat Arturo Vidal Filipe Luis aan de zijkant van het penaltygebied onnodig onderuit had gebeukt.

Met de volle zes punten uit twee wedstrijden is Atlético Madrid de koploper in groep D. Bayern München bezet met drie punten de tweede plaats. FC Rostov en PSV, die elkaar in Rusland op een 2-2 gelijkspel hielden, delen met ieder één punt de derde positie in de poule.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen