Cocu slachtoffert Pereiro en kiest voor verstevigde defensie

Reacties

PSV-trainer Phillip Cocu bestrijdt ook FK Rostov in een 5-3-2-systeem. De hoofdcoach koos in de eerste groepswedstrijd van de Champions League tegen Atlético Madrid (0-1 nederlaag) ook voor die formatie.

Cocu slachtoffert Pereiro en kiest voor verstevigde defensie

In Rusland hebben Daniel Schwaab, Nicolas Isimat-Mirin en Héctor Moreno een basisplaats in de defensie. Santiago Arias en Jetro Willems zijn de rechts- en linksback van dienst. Op het middenveld moeten Davy Pröpper, Andrés Guardado en Jorrit Hendrix de aanvoer naar Luuk de Jong en Luciano Narsingh verzorgen.

Ten opzichte van het eerste groepsduel voert Cocu slechts één wijziging door. In het Philips Stadion was Joshua Brenet nog de rechtervleugelverdediger. Ook zaterdag was hij, net als Gastón Pereiro, basisklant in de uitwedstrijd tegen Excelsior. De Uruguayaan begint op de bank ten faveure van de extra defensieve kracht Schwaab.

Oleksandr Zinchenko debuteert in de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren. Derde doelman Hidde Jurjus, Ramon Pascal Lundqvist en Florian Jozefzoon volgen het duel vanaf de tribune.

We volgen het Champions League-duel van PSV met FK Rostov op de voet in VI Live.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.