Vermoedelijke opstelling PSV: 'Cocu grijpt in Rostov terug naar vijfmansdefensie'

Vermoedelijke opstelling PSV: 'Cocu grijpt in Rostov terug naar vijfmansdefensie'

28-09-2016 07:00
46

Net als in de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid grijpt Phillip Cocu woensdagavond in Rostov aan de Don waarschijnlijk terug op een 5-3-2 formatie. Daardoor komt er een plaatsje vrij voor Daniel Schwaab centraal achterin.

De Duitse mandekker van PSV vormt een defensie met Nicolas Isimat-Mirin en Héctor Moreno, vermoedt het Algemeen Dagblad. Jetro Willems en Joshua Brenet zijn de vleugelverdedigers. Laatstgenoemde houdt daarmee opnieuw Santiago Arias op de bank. Op het middenveld is er nog geen basisplaats weggelegd voor Siem de Jong. Andrés Guardado, Jorrit Hendrix en Davy Pröpper genieten de voorkeur.

Afgelopen weekend op bezoek bij Excelsior (1-3) begon Bart Ramselaar nog in de basis ten koste van Hendrix. De oud-speler van FC Utrecht is echter achtergebleven in Eindhoven met bovenbeenklachten. De voorhoede bestaat tegen FK Rostov waarschijnlijk uit aanvoerder Luuk de Jong en Luciano Narsingh, die op Woudestein de openingstreffer voor zijn rekening nam.

Cocu koos ook tegen Atlético al voor de snelheid van Narsingh voorin. Gastón Pereiro en Steven Bergwijn zijn daardoor bankzitters.

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet, Brenet, Schwaab, Isimat, Moreno, Willems; Propper, Guardado, Hendrix; Narsingh en De Jong.