Faber weet waar mogelijkheden liggen tegen PSV

26 augustus 2016, 17:24

FC Groningen is na drie speeldagen nog altijd zonder punten in de Eredivisie. De kans dat daar dit weekend verandering in komt, is klein. De noorderlingen moeten zondag op bezoek bij het nog foutloze PSV. Dat is een bijzondere wedstrijd voor FC Groningen-coach Ernest Faber, aangezien hij als speler en (assistent-)trainer een verleden heeft in het Philips Stadion.

"Ik ken de club goed en weet dus ook waar onze mogelijkheden liggen om te winnen", zegt Faber op de officiële website van FC Groningen. "PSV heeft veel kwaliteiten, maar ze geven ook iedere wedstrijd kansen weg. Het gaat erom dat we ons zondagmiddag in een groot stadion voor veel publiek vanaf het begin goed willen presenteren. Iedereen moet spelen alsof het de laatste wedstrijd van zijn carrière is."

Volgens Faber heeft FC Groningen een goede trainingsweek achter de rug en is het klaar voor het treffen met PSV. "De teleurstelling na een goede tweede helft van vorige week was groot, maar we hebben goed kunnen trainen", vervolgt hij. "Een tweede helft als tegen FC Twente kan ook een startpunt zijn naar nieuw succes. We hebben goed gereageerd, vechtlust getoond en laten zien dat we kunnen scoren. Iets waarop we verder kunnen bouwen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen