Granada huurt bij PSV genoemde Pereira van United

Reacties

Andreas Pereira speelt dit seizoen op huurbasis voor Granada. De aanvallende middenvelder van Manchester United werd deze zomer nog gelinkt aan PSV. Na de komst van Bart Ramselaar en Siem de Jong is het middenveld van de Eindhovenaren echter rond.

Granada huurt bij PSV genoemde Pereira van United

Manager José Mourinho van United looft de twintigjarige Pereira op de website van de club. 'Ik hou van Andreas als speler en ik zou hem graag in mijn selectie hebben, maar hij gaat naar Granada.'

Pereira werd geboren in België en heeft de Braziliaanse nationaliteit. Tussen 2005 en 2011 speelde hij in de jeugdopleiding van PSV, tot United hem overnam. Onder Louis van Gaal kwam Pereira vorig seizoen tot vijf invalbeurten in de Premier League.

Samper
Naast Pereira versterkte Granada zich vrijdag met Sergi Samper van Barcelona. De 21-jarige middenvelder wordt voor een jaar gehuurd. Samper speelde twaalf officiële duels voor de hoofdmacht van Barça.

Doping
Granada maakte donderdagavond bekend dat het spits José Angulo heeft geschorst. De 21-jarige Ecuadoriaan kwam ruim twee weken geleden over van Independiente del Valle, waar hij bij een dopingcontrole na een duel in het toernooi om de Copa Libertadores positief werd bevonden. In afwachting van de contra-expertise mag Angulo voorlopig niet in actie komen van Granada.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.