Weerzien met PSV voor Robben: "Heel mooi vind ik dat"

26 augustus 2016, 09:15

De loting voor de groepsfase van de Champions League in Monaco koppelde PSV donderdag aan Bayern München, Atlético Madrid en FC Rostov. Voor Arjen Robben een bijzondere loting, aangezien de vleugelaanvaller van Bayern door deze uitkomst voor de eerste keer in zijn carrière tegen een Nederlandse club speelt. En dan ook nog uitgerekend tegen zijn oude club PSV.

"Voor het eerst in dertien seizoenen Champions League eens tegen een Nederlandse club en dan ook nog eens PSV. Heel mooi vind ik dat", zegt de opgetogen Robben in het Algemeen Dagblad over de loting. De 32-jarige Groninger droeg tussen 2002 en 2004 het shirt van PSV. "Ik kijk er op voorhand heel erg naar uit om weer eens Champions League in Eindhoven te spelen. Er liggen mooie herinneringen op dat veld."

Of Robben kan spelen tegen PSV, is nog de vraag. De Oranje-captain kampt nog steeds met een blessure. Hij wordt na de interlandperiode terug verwacht (op 9 september), maar moet geen terugslag krijgen. "Laten we hopen dat ik topfit ben tegen die tijd."

De ontmoetingen tussen PSV en Bayern staan gepland voor 19 oktober (München) en 1 november (Eindhoven).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen