Vandaag is het echt de aller-allerlaatste RTL Boulevard voor roddelkoning Albert Verlinde

26 augustus 2016 om 09:11
nl
15 jaar was hij het belangrijkste gezicht van het programma RTL Boulevard, maar Albert Verlinde neemt vandaag echt afscheid van het programma. En er is meer, zo kijken we terug op de PSV loting en leven we mee met oververhitte varkens.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • Vanavond is de aller- allerlaatste uitzending van de entertainmentdeskundige Albert Verlinde. En zelfs de premier was daarvan onder de indruk.
  • We stevenen af op een hittegolf met vandaag waarschijnlijk weer een tropische dag. Ondertussen lijkt het met de dag drukker te worden op de wegen richting het strand. Files dus.
  • Eindelijk is duidelijk waarom meer dan honderdduizend vissen plotseling stierven in de Aa. Het was een fout van een mestbedrijf. Vandaag komt er meer uitleg.


[Tweet:https://twitter.com/Daisy_schalkens/status/768867505913917441]
Waar wordt vandaag over gepraat?

  • Heel Nederland had het er destijds over; de breuk tussen Sylvie en Rafael, maar zelf zei de blondine er weinig over. Tot donderdagavond. Ze deed bij Linda openhartig haar verhaal over de 'verschrikkelijke' periode.
  • PSV gaat het niet makkelijk krijgen in de groepsfase van de Champions League. De club moet het onder meer opnemen tegen Atlético Madrid en Bayern München.
  • Niet alleen voor mensen is het warm. Ook voor dieren. En voor varkens die hutje mutje op elkaar in een wagen naar het slachthuis worden gebracht is het geen doen. Schuimbekkend en vol van hittestress is het een kwelling voor de dieren.


[Tweet:https://twitter.com/psveindhoven/status/768859705116651520]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • Een aangrijpend verhaal van een vrouw die een Poolse man in het water zag drijven in Alphen. Ze aarzelde geen moment en begon met reanimeren.
  • De geldautomaat in de Albert Heijn aan de Stationsstraat in Vught is in de nacht van donderdag op vrijdag opgeblazen. Volgens de politie zijn er meerdere cassettes met geld meegenomen. Er is niemand aangehouden.
  • De Disney-film Finding Dory is een miljoen keer in de Nederlandse bioscopen bekeken. In Breda werd donderdag het miljoenste kaartje verkocht. Die was voor Raghnie Pargas, die daardoor gratis naar vier films mag.


[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=3JNLwlcPBPI]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!