Noa Lang baalt dat hij weinig heeft kunnen spelen in dit seizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang baalt dat hij weinig heeft kunnen spelen in dit seizoen. © Pro Shots / Peter van Gogh

Noa Lang, de leiding en dokters van PSV hebben iets uit te praten na het bericht over drie verkeerde diagnoses: hoe nu verder?

Voor Noa Lang is seizoen 2023-2024 ondanks het kampioenschap van PSV een hele moeilijke periode geweest. De aanvaller wilde graag een hoofdrol spelen in het titeljaar van de Eindhovense club, maar zag zijn plannen door hamstringproblemen gedwarsboomd. Dinsdag plaatste hij daar op Instagram een bericht over, waar de medische staf van PSV niet goed uitkomt. Lang verwijt naar eigen zeggen niemand iets, maar toch was zijn verklaring op zijn minst opvallend. Hoe moeten de partijen binnen PSV nu verder?

  1. Noa Lang zegt dat er bij de medische staf van PSV fouten zijn gemaakt en de club reageert: ‘Dat is niet de juiste omschrijving’
    PREMIUM

    Noa Lang zegt dat er bij de medische staf van PSV fouten zijn gemaakt en de club reageert: ‘Dat is niet de juiste omschrij­ving’

    PSV-aanvaller Noa Lang heeft op Instagram een boekje open gedaan over zijn revalidatie na een hamstringblessure. De 24-jarige linksbuiten was er dit seizoen vele maanden uit en volgens hem zijn drie verkeerde diagnoses gesteld, zo laat hij weten. Bronnen in zijn omgeving geven aan dat die fouten bij PSV zijn gemaakt. Lang geeft aan dat hij niemand iets kwalijk neemt.
    Eindhoven