Ernest Faber gaat weg bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Ernest Faber gaat weg bij PSV. © Ren Manders/DCI Media

PSV met hoofd opleidingen Faber in overleg over snel afscheid: interesse aan de andere kant van de wereld

PSV kan binnenkort normaal gesproken op zoek naar een nieuw hoofd jeugdopleidingen. De huidige baas van de academie, Ernest Faber, staat namelijk op het punt om zijn vleugels weer een keer uit te slaan. Hij is in overleg met PSV om zijn contract te kunnen beëindigen. Waar kan hij naar toe?

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    3

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. PSV licht aankoopoptie op Dest voorlopig tóch niet: dit is waarom en hoe het verhaal nu verdergaat
    PREMIUM

    PSV licht aankoopop­tie op Dest voorlopig tóch niet: dit is waarom en hoe het verhaal nu verdergaat

    PSV heeft besloten om de aankoopoptie op de zwaar geblesseerde linksback Sergiño Dest (23) na goed overleg met alle partijen voorlopig nog niet te lichten, bijzondere ontwikkelingen daargelaten. De Eindhovense club zit sowieso nog wel in de wachtkamer om de linksback in het begin van volgend jaar vast te leggen, mits zijn herstel goed is verlopen. Dest is volgend jaar transfervrij, tenzij hij zijn contract in Spanje verlengt of voor een andere club zou kiezen. Waarom kiezen partijen voor deze gang van zaken?
    Eindhoven