Home Nieuws Moeilijke tijden voor dankbare Noa Lang: ‘Drie verkeerde diagnoses, er zijn fouten...

Moeilijke tijden voor dankbare Noa Lang: ‘Drie verkeerde diagnoses, er zijn fouten gemaakt’

888
0

Daags na de festiviteiten maakt Noa Lang van zijn hart geen moordkuil. De aanvaller heeft het lastig met zijn blessure, zoveel is zeker. Tegelijkertijd lijkt de aanvaller zich als een vis in het water te voelen bij PSV.

De festiviteiten na de behaalde landstitel maakten veel indruk op de aanvaller, die zegt genoten te hebben van de huldiging van PSV. De populaire aanvaller verontschuldigde zich zelfs toen hij de microfoon pakte op Het Stadhuisplein. Dat zegt alle goeds over zijn karakter want de aanvaller tracht zich te verplaatsen in de gedachten van de fans, die Lang gemist hebben dit seizoen. Want we hebben Noa Lang natuurlijk allemaal gemist dit jaar. Daar waar Noa Lang speelt, gebeurd er altijd iets speciaals. De bravoure van Lang in combinatie met zijn kwaliteiten zijn voor PSV goud waard.

Noa Lang kan niet wachten tot het seizoen begint, liet hij maandagavond op Het Stadhuisplein al merken. Lang wil vlammen voor PSV, dat is zeker. Dinsdag liet Lang weten hoe het hem vergaan is afgelopen maanden. De hamstringproblemen waar Lang mee kampte, zijn lang onderschat, meent de speler. Op Instagram deelt Noa Lang zijn gevoelens maar eerst laat hij weten enorm te hebben genoten van de afgelopen dagen.

‘PSV’ers allereerst wil ik iedereen bedanken voor de afgelopen dagen. Gruwelijk man, en ik ga dit nooit meer vergeten’, begint de populaire aanvaller. ‘Mentaal was het geen makkelijk jaar. Elke wedstrijd was het confronterend om mijn team te zien spelen en zelf niet mee te kunnen doen, door een hamstringprobleem waar ik sinds augustus last van heb’, begint Lang, die vervolgens wijst naar een drietal verkeerde diagnoses, die pas in januari duidelijk werden. Het probleem was erger dan hij voorheen te horen had gekregen.

‘Dat verklaarde waarom ik elke keer weer last kreeg van mijn hamstring als ik dan weer minuten begon te maken. Er zijn fouten gemaakt, maar ik neem niemand iets kwalijk’, aldus Noa Lang, die ook uitspreekt de ziekte van Pfeiffer te hebben gehad. Dat maakte het revalidatieproces wat ingewikkelder en moeizamer. Lang waardeert alle inspanningen van de club ten zeerste. ‘Maar ik ben altijd blijven lachen. Ik wil iedereen binnen PSV bedanken voor alle steun en waardering die ik vanaf dag één krijg. PSV is een warme familieclub en ik ben dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken.’

Reactie PSV
PSV laat na de post van Lang via een woordvoerder weten: ‘Drie verkeerde diagnoses is niet de juiste omschrijving, maar het klopt dat de keuzes van onze staf met betrekking tot Noa zijn blessure niet altijd goed hebben uitgepakt. We hebben hier verantwoordelijkheid voor genomen en daarna ook de hulp van een professor ingeschakeld’, klinkt het.


Vorig artikelPOLL | Dit sterke en talentvolle PSV kan net als Borussia Dortmund de Champions League-finale halen
Volgend artikelHans van Breukelen wijst naar Ruud van Nistelrooij en John de Jong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in